Alvaco oy

Ammattimainen, ratkaisuhakuinen, tavoitteellinen, ihmisläheinen


Alvaco Oy

Olemme erikoistuneet projektitoiminnan kehittämiseen, projekteissa mahdollisesti syntyvien ongelmien ja  konfliktien selvittämiseen sekä projekti- ja hankejohtamiseen. 

Yhdessä tekeminen on toimintamme perusta. Vanha sanonta ”Kannettu vesi ei kaivossa pysy” pätee myös projektityöskentelyyn. Kokemuksemme mukaan paras tapaa jakaa omaa osaamistamme on kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa asiakkaan toimintamalleja sitä kautta osaamista.

Voimme osallistua projektiisi tai hankkeeseesi puhtaasti kehittämisnäkökulmasta ilman projektin muita vastuita tai voit hankkia meiltä projektiisi tai hankkeeseesi ammattimaisen, kehittämisintoisen ja kommunikointikykyisen projekti- tai hankepäällikön. 

Projekteissa ja hankkeissa ilmenevien ongelmien selvittäminen on eritysosaamistamme. Ongelmalla tarkoitamme tilannetta, jossa projekti on ajautunut tilanteeseen, jossa joko projektin asiakasyrityksen sisällä tai eri toimijoiden kesken on erimielisyyttä projektiin liittyvistä asioista tai jos projekti muutoin on ajautunut umpikujaan.

Toisena erityisosaamisalueena meillä on vastuullisen liiketoiminnan kehitys.

Alvaco Oy on perustettu vuonna 2007.

  

Alvaco Oy

Rauhalantie 203
02440 LUOMA

alvaco(at)alvaco.fi
+358 40 515 2766

Y-tunnus 2295894-9


Mirja Alve

+358 50 515 0010    
mirja.alve(at)alvaco.fi
Mirjan LinkedIn-sivu


Hannu Valtanen

+358 40 515 2766
hannu.valtanen(at)alvaco.fi    
Hannun LinkedIn-sivu          


   

Alvaco Oy - Yhdessä onnistumme!